Bruidsfotografie

Je huwelijksdag wil je mooi in beeld hebben, foto's van jullie zelf, van wat er gebeurt, van je vrienden en familie, van details die je zelf na afloop al weer vergeten was. Jullie fantastische dag willen we graag geheel volgens jullie wens vastleggen. Om dit maatwerk te kunnen leveren, kunnen we het beste samen een gesprek plannen waarin we jullie wensen bespreken. Om een indicatie te geven wat de prijs kan worden, hebben we enkele voorbeelden beschreven, die als leidraad kunnen dienen. Voor voorbeelden van trouwfoto's kun je kijken in onze portfolio op deze site.
 

Mini reportage bruidsfotografie: 475 euro

Tijdens de mini bruidsreportage fotograferen we ongeveer twee uur. Je kunt daarbij denken aan een korte buiten- of binnenserie en de plechtigheid in het gemeentehuis. Voor extra uren rekenen we 60 euro.

Wij zorgen voor een complete reportage op contactvellen of als verkleinde bestanden op dvd. Een mooi boek 20 x 20 cm  met 24 pagina's. 


Basis reportage bruidsfotografie: 750 euro

Tijdens de basis reportage fotograferen we ongeveer 4uur. Bijvoorbeeld het ophalen van de bruid, de huwelijksplechtigheid in het gemeentehuis en de buiten- of binnenserie. Voor extra uren rekenen we 60 euro.

Wij zorgen voor de complete reportage op contactvellen of als verkleinde bestanden op CD. De prijs voor de uitgebreide reportage is inclusief een album 30 x 30 cm met 40 pagina's.


 Uitgebreide reportage bruidsfotografie: 1200 euro

Tijdens de uitgebreide reportage fotograferen we ongeveer 7 uur. Bijvoorbeeld het ophalen van de bruid, de huwelijksplechtigheid in het gemeentehuis en de buiten- of binnenserie bruidstaart en evt. diner of receptie.  Voor extra uren rekenen we 60 euro.

Wij zorgen voor de complete reportage op contactvellen of als verkleinde bestanden op dvd. De prijs voor de uitgebreide reportage is inclusief een album 30 x 30 cm met 56 pagina's.
 

Optioneel:


De hele reportage op dvd, dit betreft alle geoptimaliseerde naturel bestanden en de bewerkingen zoals gekozen in het boek. Dit is een meerprijs van € 200,--

Filmpje van de dag (foto's van de dag met muziek) } € 25,--

 


Bedankkaartjes

Iedereen bedanken die je met jullie trouwen hebben gefeliciteerd? Stuur ze een kaart met een fraaie foto van jullie beiden, als blijvende herinnering.

Een extra mogelijkheid is een collage met een aantal foto's. In overleg kiezen we welke foto's gebruikt gaan worden en hoe het ontwerp er uit komt te zien.
 

Nabestellingen

Uiteraard is het mogelijk foto’s in diverse formaten na te bestellen.


Graag nemen we de reportage in een persoonlijk gesprek met jullie door zodat we samen kunnen bepalen wat het beste bij jullie wensen aansluit.
 

Openingstijden

Maandag

GESLOTEN

Dinsdag van 09:30 tot 17.30
Woensdag van 09:30 tot 17.30
Donderdag van 09:30 tot 17.30
Vrijdag

van 09:30 tot 17.30 

Zaterdag van 09:30 tot 16:00
Zondag studio op afspraak